Inspiration og nyheder

Blog

Sygdomme opfindes for at sælge medicin

“Der var en gang, hvor man opfandt ny medicin for at kurere sygdomme. I dag opfinder man nye sygdomme for at få sin medicin solgt. Og det er ret vigtigt, for medicin er blevet big business, og big business går nu en gang ud på at tjene big money.

Læs indlægget her

Stigende psykisk mistrivsel blandt børn og unge

Vi oplever i disse år en meget bekymrende stigning af børn og unge mennesker med ondt i livet og begyndende psykisk sygdom. Indadreagerende symptomer som depression, angst, selvmordstanker, tvangstanker, spiseforstyrrelser, adhd, add, tics m.m. er udtryk for psykosomatiske problemer, som de ramte har brug for hjælp til at få gjort noget ved, inden det udvikler sig yderligere og til noget mere alvorligt.

Læs indlægget her

Mød dit barn med kærlighed ❤️

Kære dig, der har et barn, der reagerer mere “hysterisk” end mange andre børn. Eller dig, der har et barn, der ofte trækker sig ind i sig selv, har ondt i maven, klager over tøj der kradser, ikke kan lide at blive afbrudt i sine handlinger, ikke er så god til at koncentrere sig i skolen m.m. Vid, at der højst sandsynligt ikke er noget galt med dit barn, men at det bare er særligt sensitivt.

Læs indlægget her