Referencer

Det siger kunderne

"Samtalerne med Jannie har været ubeskriveligt værdifulde for mig. Jeg har følt en stor støtte i forhold til mine problemstillinger, hvor jeg er blevet mødt med kæmpe forståelse. Desuden har Jannie været god til at give mig konkrete redskaber, som jeg har kunnet benytte hver eneste dag.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra🙏🥰"

Lina Neimann 

 

” En empatisk og seriøs rådgivning om svære emner. Når man føler sig overvældet og midt i kaos, bliver der sat perspektiv på tingene. Og det har hjulpet mig til at se tingene fra flere sider og ikke hele tiden føle det hele så overvældende. Tak for dig.”

Camilla Bjørneboe Johnston

 

” Dejlig empatisk fra hjerte til hjerte samtale med støttende indsigter. Tak for en spændende gave i form af en professionel og kyndig samtale om at være og gøre hvad jeg er her for og formålet med mit liv. Du bliver varmt anbefalet Jannie. Tak og kæmpe kram her fra.”

Tranquility Girmine Felicity Weelbeing

 

“Super god samtale om lidt af hvert. Man føler sig virkelig i bedre humør og tak for en hjælpende hånd.”

Hezha Faek

 

"Tusinde tak for et super godt forløb for vores datter!
Hun følte sig meget tryg i dit selskab, følte hun kunne åbne op, og at du var virkelig god til at spørge ind til hende. Vores datter nød også at samtalerne foregik ude i naturen, det føltes meget naturligt for hende at tale med dig, mens I gik ture.
Vores datter følte sig meget afslappet efter hver samtale, og vi har oplevet at hun efterfølgende er kommet meget mere i balance og har nemmere ved at håndtere de mange følelser, der opstår fordi hun er sensitiv af natur, og gør sig mange tanker om de hverdagsudfordringer, der opstår for hende. Der har efterfølgende ikke været nogen rutscheture følelsesmæssigt, og hun refererer selv til ting, som I har talt om, og værktøjer hun kan anvende.
Vi har været fuldstændig tilfredse med forløbet og kan på det varmeste anbefale Jannie til andre familier. Jannie ved, hvad hun taler om, og hun har en enestående evne til at være i øjenhøjde med børn, være forstående og nysgerrig på det enkelte barns kvaliteter og særlige egenskaber. Jannie ser tydeligt dit barn igennem alle de ydre omstændigheder og adfærd.
Tusinde tak, Jannie ❤️"
Malene Hermansen

 

"Hej alle sammen.
Jeg havde den positive oplevelse i går lørdag den 9 januar 2021 at møde Jannie til en session hos hende.
Det var et utroligt og meget varmt og fokuseret kvindemenneske, jeg mødte og efter meget kort tid, følte jeg meget velkommen og i gode hænder.
Jannie vidste hvad hun havde med at gøre og var meget bevidst om det. Jeg fik svar på alt det, jeg gerne ville vide.
Så hvem du end er, kan jeg på det varmeste anbefale Jannie og hendes kunnen."

Erik kofoed Hansen