Forløb

6 ugers forløb - for dit børn

Indre ro og livsglæde for dit barn 

Dette forløb er målrettet dit barn, der jævnligt oplever uro i kroppen og som kan have vanskeligt ved at leve op til hverdagens mange krav.

Som forældre oplever du måske, at dit barn er angstfyldt, klager over ondt i maven, er sortseende, bekymrer sig, opfører sig “hysterisk”, har svært ved at koncentrere sig eller holde kroppen i ro længere tid ad gangen eller vanskeligt ved at falde til ro om aftenen. 

Måske oplever du også som forælder, at dit barn kan have svært ved at håndtere sin vrede eller trækker sig fra sociale sammehænge og opleves som introvert af omgivelserne eller som overfølsom. 

Men det er der råd for, for det handler i bund og grund om at få genskabt balancen i dit barns nervesystem og genetableret "kontakten" med sig selv. 

Første step er, at dit barn bliver bevidst om sine begrænsninger. På forløbet vil dit barn derfor lære om sin sensitivitet og få værktøjer til at passe på sig selv og kunne indgå på lige fod med andre i sin hverdag.

Dernæst vil dit barn blive bevidst om, hvilke styrker det sensitive karaktertræk rummer og lære at værdsætte sine særlige evner.

Det er vigtigt, at dit barn opnår en følelse af at være lige så elsket og værdsat som andre på trods af sine daglige udfordringer med overstimulering. Dette forløb rummer derfor et udpræget fokus på at øge dit barns selvværd og selvtillid.

Vi arbejder med mindfulness og samtale terapi gennem leg/interarktion, hvor dit barn får hjælp til at bryde eventuelle dårlige tankemønstrer og negative overbevisninger og får genskabt balancen i kroppen. 

Efter 6 uger vil dit barn have fået værktøjer til bedre at kunne navigere i en kompleks og hektisk verden, der kan rumme mange følelsesmæssige og sanselige indtryk for dit barn. 

Praktisk

Forløbet er målrettet de 6-12 årige børn.

Forløbet varer 1,5 time pr. gang og anbefales at forløbe over 6 gange for det optimale udbytte.

Undervisningen af dit barn vil indeholde elementer som mindfullness, samtale terapi, specialpædagogisk leg og bevægelse i naturen.

Før forløbets opstart skal du svare på nogle spørgsmål omkring dit barns trivsel, som jeg sender til dig i forbindelse med tilmeldingen til forløbet. På den måde kan undervisningen bedre målrettes dit barns unikke behov. 

Hvor

Forløbet foregår hjemme hos jer, hvor dit barn er trygt og efter et par gange vil vi tage ud i naturen i nærheden af jer. 

Hvornår 

Undervisningen foregår, når det passer dig.

Ring til mig på 2713 8293, så finder vi ud af, hvordan og hvornår det bedst vil kunne passe dig. 

Dit barns udbytte 

  • Øget tryghed og mere mod på livet
  • Større selvtillid, selvværd og livsglæde
  • Indre ro og øget empati over for andre
  • Lettere ved at regulere sine følelser og impulser
  • Et styrket immunforsvar og et lavere blodtryk 
  • En bedre hukommelse, øget koncentrationsevne og øget indlæringsmuligheder,
  • Redskaber til at håndtere en udfordrende hverdag med megen stimuli
  • Overskud til at leve livet, hvor daglige kampe er lagt på hylden
  • Større livsglæde 

Formålet med forløbet er at sikre vedvarende balance og livsglæde for dit barn.

Pris:

5.499 kr. for hele forløbet.