Forløb

4 ugers forløb – for dig som voksen

Dette forløb er for dig, der ofte føler sig overvældet af indtryk og krav i hverdagen og som til tider også kan have mange bekymringstanker og stærke negative følelser i kroppen, der kan stå i vejen for dine drømme og din lykke.

Måske fylder arbejdet for meget og du føler ikke, at du har overskud til din familie, når du har fri. Eller måske oplever du uretfærdighed eller konflikter mellem kollegaer på jobbet, som du kan have svært ved at håndtere i dine tanker og følelser. Det kan også være, at det er i hjemmet, at du kan have svært ved at finde tid til dig selv og til at kunne slappe af og restituere, inden det går løs igen på arbejdet. Eller måske har du ikke overskud til at være social i det omfang, som der forventes af dig. 

Måske er du også forældre til et barn, som kan opleve de samme problematikker som dig. Ofte har det en selvforstærkende negativ effekt på begge parter, hvis den ene ikke er glad og trives. Det er helt naturligt, da vi jo bekymrer os dybt om vores nærmeste og bliver påvirkede af hinandens stemninger. Derfor må årsagen til mistrivslen hos jer begge findes, for at udviklingsspiralen kan vendes og begge parter kan genfinde overskuddet og glæden i hverdagen. Sammen taler vi om jeres problematik og du får kvalificeret sparring, gode råd og værktøjer til at kunne genskabe trivslen hos jer begge to. 

Med dette forløb vil du få hjælp til at håndtere din sensitivitet i hverdagen og til at finde ind til dine styrker. Du vil få værktøjer til at kunne håndtere hverdagens overvældelse ud fra dine personlige behov og indfri dine drømme.  

Find roen og styrken i dig selv 

Praktisk

Forløbet foregår enten på Teglværksbakken 5, 3140 Ålsgårde, hjemme hos dig eller via Google Meet. Der vil være fokus på dine udfordringer, styrker og drømme og hvor du er i dit liv i dette øjeblik.

Vi mødes over 4 gange og ved forløbets afslutning vil du have opnået viden og overblik over, hvad du konkret kan gøre, for at passe godt på dig selv i hverdagen og generelt foretage gode valg i livet, der imødekommer din sensitivitet og muliggør dine drømme. 

Hvornår 

Samtalerne foregår, når det passer dig. 

Ring til mig på 2713 8293, så finder vi ud af, hvordan og hvornår det bedst vil kunne passe dig. 

Pris

2.495 kr. for hele forløbet.

 

Din proces

UGE 1 - Find hjem til dig selv – Hvem er du inderst inde og hvor vil du gerne hen?

UGE 2 - Få styr på dine prioriteringer – Har du fokus på det rette og hvad du ønsker at opnå?

UGE 3 - Sæt retning på dine drømme – Få værktøjerne til at gøre dine drømme til virkelighed!

UGE 4 - Kom sikkert i mål – Skab en tryg hverdag med overskud til dig og dine nærmeste 

 

Dit udbytte

  • Klarhed og opmærksomhed på dine værdier og ønsker
  • Bevidsthed om dine styrker, potentialer og særlige behov
  • Refleksion over, hvad du gerne vil ændre og hvorfor
  • Et defineret ønske om, hvad du vil ændre og skabe for fremtiden
  • Du vælger retning og bliver 100% afklaret
  • Redskaber til at skabe en hverdag, som er afstemt med dit behov og muligheder