Mød dit barn med kærlighed ❤️

Kære dig, der har et barn, der reagerer mere “hysterisk” end mange andre børn. Eller dig, der har et barn, der ofte trækker sig ind i sig selv, har ondt i maven, klager over tøj der kradser, ikke kan lide at blive afbrudt i sine handlinger, ikke er så god til at koncentrere sig i skolen m.m. Vid, at der højst sandsynligt ikke er noget galt med dit barn, men at det bare er særligt sensitivt.

At være født med et særligt sensitivt karaktertræk er en gave. Det gør dit barn i stand til at sanse på et dybere plan end normalt sensitive mennesker. Dit barn beriges mere intenst at kunst, musik, naturen m.m. Det er mere empatisk, intuitivt, kreativt og moralsk anlagt og evner at se abstrakte sammenhænge.

Du gør dig selv og dit barn en tjeneste ved at møde dit barn med kærlighed og anerkendelse. Med det mener jeg, at du bør fokusere på dit barns evner og understøtte det i det, det er god til, i stedet for at tænke, “Hvad er der galt med mit barn?” og “Hvorfor er det anderledes?”. Husk på, at ingen mennesker er ens. Hvis vi var det, ville livet være utrolig kedeligt. Verden har brug for diversitet og nye indspark. Dit barn er født med nogle unikke evner, som verden venter på at modtage. Se dit barn gennem kærlighedens perspektiv. Hjælp det godt og kærligt på vej. Så vil du se løjer….