Kender du følelsen af at være fanget i hamsterhjulet?

For seks år siden gik jeg ned med stress og udbrændthed. Jeg havde netop født mit tredje barn og hængte fast i et mareridt-agtigt hamsterhjul for at få hverdagen til at fungere. Det ramte ikke bare mig, men også min familie. Systemet tilbød mig “en diagnose” uden at se holistisk på mig og hele min families situation. Jeg takkede nej og begyndte at udforske andre veje. Det var her jeg fandt ud af, at jeg havde karaktertrækket “særligt sensitiv” ligesom 15 – 20 % af resten af jordens befolkning.

I dag, seks år efter, har jeg udviklet en metode, som bevirker, at jeg kan leve et harmonisk liv. Det er så fundamentalt vigtigt for vores fælles fremtid, at vi voksne er i balance, da vi derved kan overføre ro og kærlighed til vores omgivelser – ikke mindst til vores børn. Det er min overbevisning og erfaring, at man ved at anskue problemstillingen omkring psykisk mistrivsel udfra et holistisk synspunkt og ved at justere på rammerne omkring det enkelte menneske, kan ubalancen afværges, i stedet for at søge efter fejlen inde i individet.

Jeg har gået mange omveje, men lever i dag et lykkeligt liv, hvor det at være særligt sensitiv er en styrke. Jeg har banet vejen for mine egne børn og glæder mig til hver en ny dag med at hjælpe andre til et nyt liv med stabilitet, ro, kærlighed og balance. Se min film nedenfor. Måske kan du genkende noget selv?